Okulumuzda Covid-19 Tedbirleri

Covid-19 Mücadelesine hazırız...

17.09.2020 867

Sevgili velilerimiz ve öğrencilerimiz,

Tüm dünyayı etkileyen PANDEMİ sürecinde öğrencilerin okula dönüşü konusunda ne kadar kaygılı olduğunuzu tahmin edebiliyoruz. Mümkün olduğunca izole yaşamamız gereken zamanlarda çocuklarımız için evinizde bazı tedbirler aldığınızı biliyoruz. Biz de bu süreçte 'Eğer okullar açılırsa okulumuzu nasıl düzenleyebiliriz.' diye düşündük. Milli Eğitim Bakanlığı ve TSE'nin ortak hazırladığı "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyonu Önleme ve Kontrol Kılavuzu" nu harfiyen dikkate alarak bazı tedbirler aldık. OKULUM TEMİZ BELGESİ almak için TSE'ne başvurduk. Biz öğrencilerimize kucak açmaya ve Covid-19 ile mücadele etmeye hazırız.

Okulumuza gelen herkesin ateşi ölçülecek.Ana sınıflarımızı teması en aza indirecek şekilde, sosyal mesafeye uygun şekilde dizayn ettikSınıflarımızı sosyal mesafeye uygun şekilde her öğrenci hep aynı sırada oturacak şekilde düzenledik.Tüm sınıflarımıza, koridorlarımıza, tuvaletlerimize el dezenfektan stantları yerleştirdik.Tüm sınıflarımıza, koridorlarımıza, tuvaletlerimize el dezenfektan stantları yerleştirdik.Okulumuzun çeşitli bölümlerine tıbbi atık çöpleri yerleştirdik.Okulumuzun tüm alanlarını sosyal mesafeye dikkat ederek yeniden düzenledik.Okul binamızın zeminlerine ve kapılarına uyarıcı etiketler yerleştirdik.Tüm çöp kovalarını temassız pedallı kovalarla değiştirdik.Koridorlarımıza uyarıcı afişler yerleştirdik.Merdivenlerimize uyarıcı yer bantları ve afişler yerleştirdik.Uyarıcı yer bantlarını okulun tüm bölümlerine yapıştırdık.Panolarımızı düzenledik.Panolarımızı düzenledik.Uyarıcı yer bantlarını okulun tüm bölümlerine yapıştırdık.Okulumuzun girişine uyarıcı afişler yerleştirdik.Tüm sınıflarımıza, koridorlarımıza, tuvaletlerimize el dezenfektan stantları yerleştirdik.Okulumuzun temizliği ve hijyeni için çalışanlarımıza eğitim verdik ve her türlü ekipmanı temin ettik.