DİKKAT!!! BU OKUL YARDIMSEVER BİR OKULDUR....

DİKKAT!!! BU OKUL YARDIMSEVER BİR OKULDUR....

OKULUMUN ŞEFKAT ELİ PROJESİ

24.12.2021 1346

Adana Ticaret Odası 125.Yıl İlkokulu Okul-Aile Birliği olarak 2019 yılında Batman-Kavakdibi İlkokulu'nu kardeş okul seçip cömert velilerimiz ve paydaş okullarımızın yardımları ile okulun ihtiyaçlarının karşılamıştık.

2021 yılında 'Okulumun Şefkat Eli' Projesi ile kendi ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eksiklerini tamamlamayı hedefledik. Eksikler çok çok kısa bir zaman diliminde, yardımsever velilerimiz tarafından tamamlandı ve öğrencilerimize ulaştırıldı. Eksiklerin çok hızlı şekilde karşılanması ve velilerimizden gelen yoğun yardım talepleri bizi çok mutlu etti. 

"Okulumun Şefkat Eli" projesinde yardım etmek isteyen ancak öğrencilerimizin ihtiyaçları karşılandığı için yardım edmeyen velilerimizin talepleri üzerinde şimdi de tıpkı 2019 yılında yaptığımız gibi bir kardeş okul projesi hayata geçirmek istiyoruz. Kardeş okul olarak belirlediğimiz Sarıçam Hakkıbeyli İlkokulu'nun ihtiyaçlarını karşılamak için Ocak ayında çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu yardım rojesinde de bizi yalnız bırakmayacağınıza eminiz. Yardımsever okul denince akla bizim okulumuz gelir. İyi ki Adana Ticaret Odası 125. Yıl İlkokulu ailesinin bir üyesiyiz. Duyarlı tüm velilerimize kocaman teşekkürler...